Cateva idei de leagane pentru curte

Detinand o casa la curte este si pacat sa nu amenajati intr-un fel frumos spatiul din jur. Creand un decor exterior relaxant si viu, o sa va faca placere sa petreceti timp la aer in zilele de vara cand casa nu mai ofera decat prea multa caldura si prea putin aer.
[ad]
Pentru copii, este un adevarat paradis curtea deoarece-i puteti lasa liberi sa se joace cat este ziua de lunga fara sa va mai temeti ca strica ceva sau fac murdar in casa. Inca un avantaj este faptul ca vor avea cum sa-si petreaca timpul intr-un loc sigur, in curtea casei, astfel  nu vor mai iesi atat de mult sa se joace pe strada lasandu-va ingrijorati.

Atat pentru ei cat si pentru sufletul de copil ce este inca viu in orice om matur, pe langa flori, scaune,mese sau orice altceva, in curte puteti pune leagane. Copii cu siguranta vor zburda de fericire cand veti lua aceasta decizie si sa nu uitam ca niciodata, nimeni nu este prea mare pentru a se da in leagan. [ad]

Va puteti relaxa la fel de bine ca pe un scaun aflat afara la masa si va puteti aduce aminte de copilaria proprie, ganduri ce cu siguranta binedispun.

Puteti obtine gradini de vis fara sa investiti exagerat si fara mult efort, doar alegand elementele de decor potrivite, iar in cazul unei curti, cel mai frumos o contureaza plantele cat mai viu colorate si o decoreaza un mobilier de gradina comod si distractiv.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii