Cele mai bune masini in 2019

Daca anul 2018 este anul SUV-ului, cele mai bune masini pentru anul 2019 vor fi electrice, deoarece exista o serie de noi modele hibride si complet electrice in plina desfasurare. Vehiculele electrice noi, cum ar fi Porsche Taycan, MINI EV si Mercedes EQC, conduc drumul spre sfarsitul deceniului, si va fi chiar o versiune hibrida a lui Ford Mustang. Cu toate acestea, popularitatea SUV-urilor nu arata semne de scadere si vom vedea inca 4x4s noi care apar pe lista cu cele mai bune masini noi pentru 2019, inclusiv noul BMW X7 si Mercedes GLA si GLB.
Aston Martin DBX
Urmand tendinta recenta a SUV-urilor de lux, stabilite de Lamborghini Urus si Bentley Bentayga, Aston Martin va sari pe piata cu un model bazat pe conceptul DBX. Se pare ca va fi numit Varekai, SUV-ul va fi construit la noua fabrica a lui Aston Martin din St Athan din sudul Tarii Galilor si va avea numai un motor pe benzina atunci cand este lansat in showroom-uri, desi exista potential pentru un hibrid care este posibil sa soseasca dupa 2021. Conceptul vazut aici a fost cu trei usi, proiectul final va fi un model cu cinci usi, iar CEO-ul Aston Martin, Andy Palmer, a sugerat ca prototipurile ar putea fi lansate pe linia de productie din Tara Galilor inainte de sfarsitul acestui an.
Audi e-tron
Raspunsul Audi la modelele Jaguar I-Pace si Tesla Model X se mandreste cu pana la 402 CP si o gama revendicata de peste 249 de mile. E-tron poate acoperi 0-62 km / h in mai putin de sase secunde. De asemenea, marca germana sustine ca pana la 30% din gama totala a lui e-tron este reprezentata de recuperarea energiei. Audi afirma ca, cu cea mai severa setare selectata, tehnologia sa de recuperare poate adauga un kilometru de interval pentru fiecare kilometru parcurs. Pentru fanii de performanta, se vorbeste si despre un e-tron RS fierbinte.
Audi Q4
Audi va continua sa-si extinda gama Q de SUV-uri cu adaugarea lui Q4. Pe baza modelului Q3, masina va intra in productie in 2019 si va urmari sa rivalizeze cu BMW X4 si Mercedes GLC Coupé. Q4 posibil sa fie o versiune de productie a conceptului TT Offroad vazut la Salonul Auto de la Beijing din 2014. Se asteapta o gama de motoare incluzand un TSI de 1.5 litri, 2.0 TDI si 395 CP 2.5 turbo RS4 cu cinci cilindri. Exista si posibilitatea unui hibrid plug-in, deoarece masina va imparti toate mecanismele de rulare mecanice Q3. Daca vrei sa testezi masina viitorului, Audi Q4 este modelul potrivit. Pana la aparitia lui, poti testa modele asemanatoare de la o firma de inchirieri auto.
 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii