Primavara femeile trebuie sa isi reinnoiasca rezervele de lenjerie intima

Primavara cojoacele si gecile umplute cu puf de gasca sunt spalate cu grija, apoi puse la pastrare. Sub hainele groase, o lenjerie mai groasa, lipsita de finete se ascunde bine.
Dar ce faci cand rochii matase de pe Answear e asaza divin pe corp curgand asemenea unui rau limpede peste campiile verzi si manoase, dar de sub materialul diafan se zareste lenjeria de iarna groasa care iese in relief?
La o rochie din matase naturala 100%, foarte scumpa iti trebuie neaparat o lenjerie scumpa si fina ca aspectul vizual sa nu fie stirbit de detalii.
Nu poti sa anulezi un efect vizual waw fiindca iti lipseste lenjerie dama finuta de primavara!
Rchia PINKO este preferata vedetelor datorita materialului de calitate premium si aspectului irezistibil. Pielea percepe matasea naturala ca pe un rasfat si in plus, silueta este avantajata de acest material care curge pe liniile ispititoare ale corpului. Fiind pe fond negru subtiaza pana la cativa centimetri in talie, iar printul floral multicolor ofera posibilitatea accesorizarii rafinate. Rochia este croita lejer si este foarte racoroasa in zilele toride de vara, mai ales ca se stie cat de racoroasa este matasea naturala care rivalizeaza cu bumbacul.
Aspectul desavarsit si pretul de 1499 de lei impun:

-o lenjerie intima scumpa si de cea mai buna calitate, compusa din TRIUMPH - CHILOTI AMOURETTE CHARM cu pretul de 110 lei si TRIUMPH –SUTIEN, care costa 150 de lei. O rochie care arata perfect merita sa fie purtata cu un sutien care tine sanii ridicati frumos si cu chiloti de calitate, prin urmare o lenjerie intima nu este scumpa la pretul de 260 de lei, fiindca isi mentine garantat aspectul si calitatile si dupa nenumarate spalari. Am cumparat si sutiene ieftine si am platit mai mult fiindca: se defecteaza repede sistemul de prindere, se lasa dupa doua-trei spalari sau si mai rau...se destrama!
-o geanta scumpa si eleganta si incaltaminte pe masura.
Preferata mea este insa ANSWEAR – ROCHIE, o rochie din matase si vascoza de culoarea castanei coapte, maxi, cu crapatura pe picior.

Culoarea merge foarte bine la orice nuanta de par roscat. La felul in care arata, nu mi-a venit sa cred ca in acest moment costa cu aproape 50% mai putin. Decolteul rotund si generos impune de asemenea purtarea unui sutien de calitate superioara bej sau maro.
Bratele libere vor contrasta placut cu rochia, fie ca ai pielea alba, fie ca ai capatat o nuanta usor aramie de la bronzat.
In magazinul prezentat mai sus, cu reduceri substantiale de preturi si produse de calitate gasesti si rochii albe ideale pentru zilele toride de vara.
CALVIN KLEIN JEANS - ROCHIE DENISHA seamana cu o floare de margaritar si poate fi comandata in acest moment la pretul de 350 de lei, desi initial a costat 700 de lei.
 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii