Cablul TV are de acum un rival pe masura, IPTV-ul

Ani intregi am avut o singura varianta in privinta posturilor TV accesibile din confortul locuintei noastre: cablul tv. Plateam un abonament lunar, incheiam contracte pe doi ani sau un an, ne uitam la o treime sau mai putin din grila si ne culcam dezamagiti ca nu am putut vedea si noi un show care era pe alt program neinclus in grila platita. Si imaginea a fost destul de slaba, HD, Full-HD erau deja mult prea pretentioase pentru SD-ul oferit in abonament.

Dar a aparut de nicaieri si la noi in tara IPTV-ul. Internet Protocol Television, de aici vine IPTV, este o televiziune moderna, „transmisa” prin intermediul Internetului, alaturi de continut media divers. Deci un un singur abonament lunar de data asta, ieftin, poti avea acces la un numar foarte mare de Programe TV si Canale Romanesti, straine, la filme si seriale si la meciuri live, la show-uri, documentare, la grile complete in HD, Full-HD, 4K si 8K. Si asta de pe orice dispozitive doresti, de oriunde si la orice ora. E vorba de streaming tv, nu se descarca nimic pe dispozitivele locale, platesti doar pentru ce vrei sa ai in pachet, iti alegi ce ai nevoie la inceput si ai flexibilitate maxima la toate pachetele de servicii.

Cu o Televiziune prin Internet si o conexiune puternica ai dintr-odata acces la un intreg univers, fara cabluri, fara antene, fara gauri, instalarile sunt gratuite, asa cum se intampla si la BestIPTV, furnizor de servicii IPTV de calitate. E foarte simplu sa setezi IPTV-ul, se descarca un soft la client si in cateva secunde toate serviciile sunt active. Fara cablare, mufe, fara alte dispozitive instalate prin casa. Smart TV, Firestick, Android, Windows, Mag, orice ai avea, la fel de bine si laptop, Pc, tableta, telefon smart, vei putea viziona ce doresti din ceea ce ti se ofera in pachetele cumparate.

Ai si program tv, ai peste 2.000 de canale straine, 300 romanesti la BestIPTV.ro, ai asistenta tehnica si suport permanente, peste 6.000 de filme si seriale on demand fara reclame si cu subtitrari, documentare multe, show-urile preferate la o apasare de buton distanta. BestIPTV are cel mai stabil serviciu de streaming, conexiunea e rapida, serverele de pe care se face streaming sunt optimizate si de cea mai buna calitate, serviciile se pot incerca vreme de 12 ore inainte de a cumpara orice abonament lunar sau pe trei luni, cu pana la patru conexiuni acceptate si patru dispozitive conectate. Furnizorul de servicii IPTV garanteaza pentru toate canalele si filmele, serialele si incearca de fiecare data sa aduca noi canale si servicii premium tuturor clientilor abonati.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii