35.549 de conturi create în platforma de localizare a pasagerilor - 14.212 persoane au generat formulare digitale de intrare în România

„Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, de la lansarea aplicației https://plf.gov.ro și până la 18:00, au fost create 35.549 de conturi în platformă și 14.212 persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF).

Diferența dintre numărul persoanelor care și-au creat cont în platformă și al celor care au generat formular este reprezentat de cei care au dorit să vadă cum arată aplicația, ce informații sunt solicitate sau care sunt pașii necesari pentru completare.

Cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:1. Aeroportul International „Henri Coandă” – 5.2212. Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj – 1.1933. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – 9554. Punctul de Trecere a Frontierei Borș – 7425. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 708

Reamintim că în această dimineață Serviciul de Telecomunicații Speciale a operaționalizat platforma https://plf.gov.ro, astfel încât persoanele care vor intra în țară în cursul zilei de mâine să aibă timpul necesar să completeze formularul digital.

Începând cu 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană și reglementat de Guvernul României.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii