Intra pe RisCo.ro si inscrie-te la unul din cursurile de formare!

De ce pe RisCo?

Ce ar fi putut completa mai bine noua noastra aditie, respectivsectiunea de JOBS pe risco.ro, daca nu sectiunea noastra de Cursuri de formare?

Noi credem ca merg mana-n mana! Tu ce zici?

De curand am lansat pe platforma risco.ro categoria de Job-uri. Te ajutam sa aduni toate informatiile necesare despre viitorul tau angajator, iar acum ne gandim si la atuurile care te vor propulsa de la primul la al doilea interviu, direct spre angajare!

Invatam continuu, atat in cadrul companiei noastre, cat si pe plan personal. Stim ca acesta este secretul unei cariere de succes si dorim sa te ajutam sa treci la nivelul urmator!

Platforma noastra ofera servicii multiple atat angajatorilor, cat si angajatilor care sunt in cautare de informatii despre companiile la care aspira sa lucreze.

Aici te poti informa privind categoriile de cursuri existente, de la Limbi Straine, Marketing si Design, pana la Afaceri, IT&Software sau cursuri potrivite pentru angajatii Institutiilor de Stat.

Vizibilitatea anunturilor este extrem de ridicata, iar fluxul de postari se bucura de actualizari in timp real.

De ce sa te inscrii la cursuri de formare?

Beneficiile parcurgerii unui curs de pregatire profesionala vine cu multiple beneficii, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional:

– Daca deja iti cunosti punctele forte, acum ai posibilitea de te perfectiona sau chiar de a descoperi abilitati si competente noi!

– Daca inca nu esti 100% sigur care iti este vocatia, poti afla acum!

– CV-ul tau va contine de acum incolo detalii relevante procesului de recrutare, in eventualitatea in care nu esti deja angajat.

– In schimb, daca deja ti-ai gasit locul intr-o companie, un astfel de curs iti poate aduce mai multe sanse de promovare.

– Vei tine pasul cu noua dinamica a pietei muncii, in care cei deschisi catre schimbare vor avea intotdeauna de castigat.

– Ai ocazia de a cunoaste specialisti din acelasi domeniu sau chiar din domenii noi de interes.

Cui se adreseaza cursurile de formare?

Simplu. Oricui isi doreste sa se dezvolte pe plan profesional.

Fie ca esti in cautarea unui job care sa bifeze toate criteriile tale, fie ca esti angajat intr-o companie si iti doresti sa fii promovat, cursurile de pregatire profesionala sunt extrem de utile.

Daca te-am convins, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina noastra, in meniul principal, la sectiunea “Cursuri” si sa te inscrii la anuntul care se pliaza pe dorintele tale.

Indrazneste sa te inscrii!

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii