Intra pe RisCo.ro si obtine toate informatiile despre compania care te intereseaza!

Daca esti in cautare de noi colaboratori, daca studiezi piata sau pur si simplu vrei sa te informezi inainte de a incepe un proiect, RisCo este locul ideal din care sa incepi.Iti punem la dispozitie date de contact ale companiilor din Romania, date financiare si fiscale, rapoarte de bonitate si rapoarte financiare.

Indiferent de domeniul de activitate, cu siguranta ai avut, ai si vei avea nevoie de informatii sigure, livrate rapid si responsabil de catre o firma de incredere. La RisCo iti punem la dispozitie servicii de calitate si o experienta in domeniu dobandita in aproximativ 10 ani de activitate.

Pana in prezent, pe site-ul nostru au fost adaugate peste 4.870.000 de contacte, iar numarul de 2 milioane de administratori este in continua crestere.

Datele pe care le furnizam provin din surse publice. cum ar fi Ministerul Finantelor sau Registrul Comertului, fiind declarate la momentul infinantarii companiilor sau la momentul depunerii bilantului.

Nu ne limitam la companii, ci oferim informatii despre toate tipurile de entitati care activeaza in Romania. Clientii nostri sunt la fel de diversificati precum serviciile pe care le oferim.

Ne bucuram de un trafic foarte mare pe platforma. Astfel, iti garantam informatii de actualitate si o vizibilitate maxima.

Actualizarea datelor poate fi realizata de catre orice companie pe site-ul RisCo.ro. De asemenea, Departamentul nostru de Call Center se ocupa de actualizarea datelor, respectand Regulamentul General de Protectie a Datelor.

Daca doresti sa accesezi baze de date, spre exemplu date necesare Departamentului de Vanzari, aiu posibilitatea de a filtra cautarea in functie de Codul CAEN, de activitatea pe care compania o desfasoara sau in functie de CUI.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii