Posteaza un comunicat la noi si tine-ti clientii la curent!

De cand activam cu precadere in online, am realizat ca promovarea este de nelipsit pentru progresul unei companii. Si unde altundeva sa iti promovezi si actualizezi statusul firmei daca nu la noi, unde toata lumea cauta informatii despre companiile din Romania?

Incarca acum comunicatul tau pe platforma noastra si tine-ti clientii si partenerii la curent!

Daca vrei sa iti informezi clientii despre produsele sau serviciile noi pe care compania ta le-a implementat, despre evenimentele pe care le organizezi sau despre noile tale colaborari, incarca un comunicat la sectiunea “Comunicate Firme”!

Ai posibilitatea de a posta comunicate gratuit! Incarca-ti comunicatul la una din categoriile existente pe pagina, fie ca vorbim de Comert, Afaceri, Transport sau Constructii. Daca totusi nu te regasesti intr-una din cele 35 de categorii existente pe platforma noastra, ne poti contacta sa ne propui ideile tale.

Pentru a adauga un comunicat trebuie doar sa ai un cont deschis la noi si sa accesezi sectiunea comunicate.

Pe pagina noastra, traficul este extrem de ridicat, iar orice fel de implicare din partea companiei tale va fi bine vazuta de potentialii colaboratori sau clienti. Creste vizibilitatea brand-ului tau si mentine-te in topul cautarilor!

Prin publicarea de comunitate sporesti increderea pe care clientii o dezvolta fata de serviciile tale, aduci un plus de vizibilitate si iti cresti sansele de a aparea in topul motoarelor de cautare. Croieste-ti drum catre publicul tinta si asigura-te ca transmiti mesajul potrivit pentru succescul afacerii tale!

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii