Meta lui Zuckerberg ”poate spăla pe creier” toată lumea, susține un expert: Pericol major pentru omenire, ca bomba atomică

Brian Shuster, fondatorul Uthervese și un pionier al metaversului, dă un avertisment puternic omenirii, susținând că Meta lui Mark Zuckerberg ar putea fi folosit ”pentru a spăla pe creier o întreagă populație”. În plus, expertul susține că metaversul ”are potențialul de a fi cea mai periculoasă tehnologie de la inventarea bombelor nucleare”.

”Nimic nu este întâmplător. Totul este generat algoritmic de computere și am văzut ce face Facebook cu algoritmii”, a spus Schuster, potrivit Daily Mail.

Pionierul internetului și fondator al Uthrverse, Brian Schuster, avertizează lumea că metaversul, în mâini greșite, are capacitatea de a fi cea mai periculoasă tehnologie de la inventarea armelor nucleare, iar acele mâini aparțin probabil lui Mark Zuckerberg, CEO al firmei Meta.

Într-un interviu pentru publicația citată, Schuster a spus Meta ”ar putea fi folosit pentru a spăla creierul unei întregi populații și, practic, pentru a o pune sub controlul maestrului păpușar”.

Ideea pe care vrea să o implementeze Meta lui Zuckerberg este aceea de a petrece mai mult timp în lumea virtuală decât în cea reală, un moment în care ne trezim, punem căștile și stăm acolo mult timp, interacționând, făcând cumpărături virtuale, având întâlniri, lucrând și mergând la școală doar în lumea virtuală.

”Nimic nu este întâmplător. Totul este generat algoritmic de computere și am văzut ce face Facebook cu algoritmii. Poți crede că ai întâlnit iubirea vieții tale în metavers, dar aceasta este doar ce decide Zuckerberg despre persoana potrivită.

S-ar putea să crești auzind o singură părere, deoaarece sistemul informatic își dă seama că el va obține cel mai mare profit. Preocuparea este că există o capacitate completă de spălarea a creierului de către metaverse”, a avertizat Schuster.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii