Vedete și mai bogate din investiții IT. Cum a devenit Snoop Dogg miliardar prin livrare de marijuana la domiciliu

Sunt cunoscuți pentru muzica lor, pentru rolurile din filme, emisiuni sau seriale – dar sunt și antreprenori. Multe dintre celebritățile de la Hollywood au investit în ultimii ani în tehnologie. Unii dintre ei și-au triplat averile. Despre cine este vorba, aflăm de la Iulia, la iLike IT.

Ashton Kutcher avea o avere de 30 de milioane de dolari, dar în ultimii opt ani a ajuns undeva la peste 250 de milioane de dolari, după ce a investit în companii cunoscute de tehnologie, precum Uber, Spotify sau Shazam. Numai la Skype a reușit să facă dintr-un milion de dolari, trei milioane.

Clienții Uber Eats din Canada vor putea să comande marijuana prin intermediul aplicației, iar Ashton Kutcher este acum mai mult un antreprenor, decât un actor, pentru că nici nu a mai prea jucat în ultimii ani.

Snoop Dogg, miliardar dintr-un startup pentru cei care vând marijuana

Fabuloasă este și povestea lui Snoop Dogg, care a făcut o investiție foarte bună în Statele Unite, unde s-a legalizat consumul de cannabis. Un startup pe care el l-a finanțat oferă soluții IT pentru cei care vând marijuana.

A acoperit astfel o piață foarte largă, într-un timp foarte scurt, oferă inclusiv servicii de livrare la domiciliu, iar presa de specialitate susține că Snoop Dogg ar putea deveni chiar miliardar de pe urma acestui business.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii