Vrei sa ai propriul magazin online ieftin in care sa vinzi calculatoare, laptop-uri, servere, produse IT hardware ieftine?

Daca deja, te ocupi de reparatii calculatoare si ai clienti, care doresc un calculator, laptop, monitor, server, accesorii hardware de buna calitate, dar ieftine, poti crea un magazin online cu toate aceste produse pentru care deja oferi servicii de service.

Intr-un timp relativ scurt, de doar 4 ore, poti avea propriul tau magazin online cu peste 100 mii de produse, totul automat. Update-ul produselor, se va face de cateva ori pe zi. Intra pe acest link pentru a vedea cum este construit acest magazin online, care poate fi al tau.

Se va aloca timp de 24 de ore pe zi un consultant, care va oferi toate amanuntele despre produse, clientilor tai si care iti va arata cum sa-ti cresti vanzarile.

citgrup

Inca, nu te-ai convins de avantajele crearii unui magazin online propriu, dar vrei sa castigi din vanzarea unei tablete, telefon, calculator refurbished sau laptop ieftin. Atunci, acceseaza imaginea sau intra aici pentru a vedea un astfel de magazin demo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website