Black Friday, e un eveniment al reducerilor, importat de peste ocean de catre eMag. Prima editie, a avut loc in 2011 si s-a bucurat de succes. De atunci, in fiecare an eMAG-ul stabileste data, cand are loc Vinerea neagra.  Sunt persoane, care doresc un pret ieftin la televizorul sau o masina de spalat si asteapta cu nerabdare, aceasta perioada de reduceri. In acest an, marea sarbatoare a reducerilor, va avea loc pe 18 noiembrie si ne putem astepta la cel mai mare eveniment de acest gen de pana acum. Gasiti oferte la tehnologii smart, accesand acest link.

Noutati eMAG Black Friday 2016 – Care sunt noutatile si ce articole vor avea reduceri

eMAG Black Friday 2016 va fi promotia cu cele mai mari reduceri de pana acum, spune general Managerul eMAG Romania: ‘Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

eMAG Black Friday 2016 – Numar dublu de magazine participante la Black Friday

‘Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clientior eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

La evenimentul eMAG Black Friday 2016 vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website