Securitatea ta, a casei tale, a familiei tale este importanta, din aceasta cauza faci toti pasii si iei toate masurile necesare ca sa ai o siguranta optima acasa, la birou sau in orice spatiu ce il consideri important. Ai la dispozitie mai multe variante de sisteme de securitate, poti alege un sistem de alarma, un sistem de supraveghere interior sau un sistem de supraveghere exterior.

camera-train-station-entrance

Pentru acest lucru vei avea nevoie de camere de supraveghere pentru exterior. Gasesti aici mai multe tipuri de astfel de camere. Evident supravegherea video inauntru sau inafara nu este acelasi lucru. Conditiile difera si astfel si modul in care filmeaza si reactioneaza camera este diferit. Mai trebuie sa luam in considerare si factorul psihologic, nu vrei in interior, unde iti petreci majoritatea timpului. O camera mare care iti strica ambientul, insa in exterior marimea te va ajuta.

 

Uite cateva lucruri la care trebuie sa fii atent in momentul in care alegi o camera de supraveghere pentru exterior. Inainte de toate hotaraste-te si ce tip de DVR vrei sa ai, acesta trebuie sa fie compatibil cu camerele ce le cumperi.

 

  • in exterior carcasa conteaza, pentru ca aici camerele pot fi supuse si unor acte de vandalism. Aceasta trebuie sa fie rezistenta si in acelasi timp sa protejeze camera de intemperii, lumina soarelui si praf.

 

camera ahd

 

  • afara spatiul intotdeauna este mai mare, astfel camera va trebuie sa “ajunga” la distante mari, sa inregistreze imagini clare si daca obiectul sau persona inregistrata este la cateva zeci sau sute de metri. Astfel trebuie sa fii atent la rezolutia camerei .
  • factorul IR conteaza foarte mult pentru o camera de exterior, noaptea este momentul cel mai propice pentru activitati criminale, astfel imagini clare pe timp de noapte reprezinta un avantaj mare.
  • ce functii si caracteristici extra are camera poate face diferenta in mai multe situatii, nu doar cum inregistreaza imaginea, dar cum poate fi setata, sa inregistreze intr-un anumit interval de timp, daca se poate conecta la internet etc.

 

Gandeste-te mereu prin ce va trece camera ta de supraveghere si ce ai nevoie de la ea inainte sa faci o achizitie. O gama bogata de camere de supraveghere gasesti la Ordis, impreuna cu DVR-uri si accesoriile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website