Alege laptop Lenovo IdeaPad 100-15, Intel Core i5-5200U la un pret ieftin! Achizitia oricarui laptop se face cu o deosebita grija si atentie, pentru ca este un produs important pentru fiecare. Aici ma refer atat la partea financiara, dar si la modalitatile in care acest produs va fi folosit zi de zi. Daca doresti un laptop ieftin, pe care sa-l poti folosi la majoritatea activitatilor, care sa fie inzestrat cu un procesor puternic, dar sa aiba si o autonomie a bateriei ridicata, atunci acest laptop lenovo poate fi solutia ideala.

pret-laptop-lenovo

Detalii si pret

Acum, acest laptop se poate cumpara cu o reducere de 300 lei, fata de pretul initial de la magazinul de electronice si elctrocasnice MarketOnline, precum si-n magazinele fizice.
Nu mai cărați niciodată un laptop greu și incomod. La doar 22.6 mm și 2.3 kg, modelul IdeaPad 100 este perfect pentru un stil de viață mereu pe fugă.
Specificatii tehnice Laptop Lenovo IdeaPad 100-15
Procesorul Intel Core I5 5200U cu 2 nuclee Broadwell, face ca acest laptop sa fie perfect pentru activitatile multimedia. Frecventa procesorului este de 2200 mhz si frecventa turbo de 2700 mhz, astfel ca se pot rula filme si jocuri. Cu un echilibru perfect între valoare și performanță, procesorul Intel Core i5-5200U este proiectat pentru mobilitate. Utilizarea eficientă a energiei înseamnă că puteți lucra mai mult timp fără a reîncărca bateria. Placa video dedicata nVidia GeForce cu o memorie de 1024 MB, da posibilitatea utilizatorului acestui laptop, sa instaleze si sa foloseasca cele mai noi jocuri.
Memoria este DDR3, dedicata, avand capacitate de 4 GB, iar diagonala este 15.6 inch de tip HD cu o rezolutie  de 1366 x 768. Capacitatea HDD-ului este de 1000 GB cu interfata SATA si viteza de rotatie de 5400 rpm.
Referitor la capacitatea multimedia are microfon integrat, doua difuzoare stereo, unitate optica capabila sa citeasca si sa scrie cd-uri, dar si dvd-uri, camera web HD si cititor de carduri.

Poate fi conectat la internet cu usurinta prin placa de retea de tip Lan 10/100/1000 Mbs si wireless IEEE 802.11 b/g/n. De asemenea are bluetooth 4.0.

Poti sa vezi si alte produse din categoria computere si periferice sau poti vedea pareri despre Top 10 laptopuri ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website