Cauti laptopuri ieftine? Vezi oferte laptopuri si promotie laptop Lenovo, ce se desfasoara in aceasta perioada in cadrul magazinului online Azerty.ro Este o promotie valabila in limita stocului disponibil, iar cel mai ieftin laptop are un pret de 999 lei. Este vorba de un laptop Lenovo B50-80 cu un procesor Intel Celeron 3205U.

laptop_lenovo_pareri

Vezi caracteristici tehnice laptop Lenovo B50-80

Este un laptop, ce se preteaza pentru activitati uzuale cum ar fi vizionarea unui film, activitati de birou. Pretentia de a rula un joc performant este cam mare, deoarece un laptop gaming ieftin, se gaseste in aceasta oferta la un pret putin mai ridicat si avand alte specificatii tehnice.

La un pret ieftin gasim laptop Lenovo B50-80, ce are procesor intel core i3, ce dezvolta o frecventa de 2.0 GHZ. Memoria RAM este de 4 gb DDR are unitate de citire si scriere a DVD-urilor, card reader, bluetooth.

laptop-lenovo-b50-80-intel-core-i3

Vezi pret ieftin Laptop Lenovo B50-80

Am un laptop Lenovo cu procesor intel core i3 ce se misca bine, inclusiv la jocuri. Deci, poate fi si un laptop gaming. Recomand produsele, mai ales ca pretul este unul avantajos.

In promotie, se mai gasesc si alte laptopuri cu procesor i3. Pentru a vedea si celelalte produse, click pe link-ul de mai sus.

Laptop Lenovo B50-80, Intel Core i5-5200U, 500GB HDD, 4GB DDR3, AMD Radeon R5 M230 2GB, FreeDOS este un laptop de gaming, dar care poate fi folosit si la alte intrebuintari. Are caracteristici de top la un pret ieftin pentru categoria din care face parte. Pentru 1848 lei, veti beneficia de un laptop cu procesor cu 2 nuclee, ce are o frecventa de 2.2 GHZ si se poate ridica la 2.7 GHZ, memorie de 4 GB tip DDR. Displayul este clasic de 15.6 inch cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Hardul are o capacitate de 500 GB si 5400 rotatii pe minut. Prevazut cu o camera web ce are rezoulutie HD, unitate optica de tip DVD-RW, microfon si difuzor incorporate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website