Alege epilator Philips Lumea IPL SC2005 la pret ieftin, pentru o epilare cat mai eficienta si pentru a preveni reaparitia parului pe corp. Descopera avantajele folosirii unui epilator Philips Lumea IPL, ce functioneaza pe baza impulsurilor delicate de lumina care sunt aplicate cu regularitate pentru a pastra pielea neteda ca matasea.

pret-ieftin

Pareri si pret Philips Lumea:

aparat-pentru-prevenirea-reaparitiei-parului-philips-lumea-prestige-sc2005Philips Lumea utilizeaza o tehnologie inovatoare pe baza de lumina numita IPL (lumina intens pulsata), derivata din tehnologia utilizata in aproape toate saloanele profesionale de frumusete. Philips a adaptat aceasta tehnologie pentru utilizare sigura si eficienta în confortul casei dumneavoastra. Philips a colaborat cu dermatologi de marca pentru a dezvolta sistemul inovator de indepartare a parului.

Epilatorul Philips Lumea utilizeaza pulsatii delicate de lumina la radacina firului de par. Drept urmare, cantitatea de par de pe corp se reduce in mod semnificativ. Repetarea tratamentului iti lasa pielea frumoasa si fara par, fina la orice atingere.

Aceste epilatoare ieftine si bune au o actiune eficienta asupra parului blond inchis, saten si negru. Nu este recomandat, sa folositi un  astfel de epilator Philips pentru parul blond deschis, alb – cenusiu, roscat si nici pe un ten inchis la culoare.

Acest model este unul din cele mai bune epilatoare Philips Lumea IPL si totodata, mai ieftin fata de modele similare ale altor producatori.

Aparatul de epilare definitiva acasa Philips Lumea, chiar isi face treaba si-si merita toti banii. V-ati intrebat, care este cel mai bun pret al aparatului de epilat Philips Lumea? Am comparat preturile la mai multe magazine online din Romania si am gasit cea mai buna oferta la http://www.cel.ro/epilatoare/epilator-philips-lumea-ipl-sc200500-250000-pulsatii-l 

Un alt avantaj al acestui epilator cu laser, este ca nu provoaca durere si orice persoana, indiferent ca este barbat sau femei, va aprecia acest lucru. Acest epilator, nu foloseste gel si se poate folosi si in zona inghinala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website