Cauti Samsung 40J5200? Acest TV Samsung LED Smart Full HD, face parte din seria 5200 avand, datorita unui pret ieftin pe care-l are un raport pret calitate ridicat. Afla despre Samsung 40j5200 pareri, apartinand celor ce l-au comandat online. Asa, vei afla daca este potrivit pentru locuinta ta.

Samsung 40j5200 pareri, reviewsamsung-led-smart-full-hd-40j5200

Design-ul televizorului este modern, subtire si poate fi, cu usurinta montat pe peretele living-ului.

Ecranul este luminos, iar datorita rezolutie marite, face ca vizionarea filmelor si a celorlalte programe tv, sa fie una extraordinara, oferind o imagine clara cu multe detali. Va puteti convinge de acest lucru, cand urmariti un film sau o emisiune la rezolutie Full HD – 1080p, rezolutia ecranului fiin 1920 x 1080, iar diagonala sa este de 101 cm.

Televizorul, beneficiaza de WiFiDirect, venind cu Web Browser App, iar aplicatiile pe care nu le gasiti, dar pe care le doriti, pot fi instalate direct din magazinul de aplicatii.

Este prezent playerul multimedia si jocuri, ce pot fi controlate din telecomanda sau cu ajutorul unui smartphone. Puteti conecta HDD-ul sau memoria USB, pentru a asculta muzica sau sa vedeti fotografii si filme.

preturi

Pareri pro:

Televizorul poate fi conectat la internet, atat prinn cablu, cat si wireless.

Sunt prezente 2 porturi HDMI, o iesire audio si un port USB.

Daca televizorul este oprit si doriti inregistrarea unei emisiuni, acest lucru se poate face, folosind un stick de memorie.

Pareri contra:

Se incalzeste mai greu, in rest e foarte bun pentru acest pret.

Acest televizor, in mod normal costa 2199 lei, dar se poate comanda online de la http://www.elefant.ro/televizor-samsung-led-smart-full-hd-ivijviiii-iii-cm-negru-267224-28.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website