Orice companie care tine la bunastarea angajatilor sai, trebuie sa organizeze macar o data pe an un team building in Romania. Acest lucru este recomandat mai ales in cazul in care au fost facute angajari, s-au schimbat membrii echipelor, sau atunci cand se observa o oarecare tensiune intre angajati. Uneori, neintentionat, din cauza stresului pot aparea anumite tensiuni, aparent inofensive, dar care pe termen lung pot afecta productivitatea echipei si chiar a companiei.

Team buildingul reprezinta o activitate organizata de conducere sau de catre departamentul de resurse umane. Aceasta activitate este organizata in afara companiei, intr-un cadru nou, natural, unde oamenii sa se poata relaxa, sa se poata desprinde de stresul cotidian de la birou.

De cele mai multe ori un team building este organizat in weekend, undeva la munte. Aici angajatii sunt antrenati intr-o multime de jocuri si activitati care sa ii motiveze, sa ii relaxeze sau unele sunt menite chiar sa ii invete lucrui noi intr-o maniera relaxanta.

In cadrul unui team building se pot crea prietenii noi, se pot inchega leaturi mai vechi. Team buildingul ajuta foarte mult la dezvoltarea personala a anagajatilor. Daca in cadrul companiei se pune accentul pe dezvoltarea profesionala, in cadrul unui team building se urmareste dezvoltarea persoanala si lucruri care tin de acest domeniu si ar putea ajuta un om la locul de munca. Se pot organiza activitati care sa ajute la dezvoltarea capacitatii de comunicare, la munca in echipa sau chiar la dezvoltarea rabdarii.

In mod normal un team building este organizat pentru angajati, dar este o activitate care aduce un mare plus companiei pentru ca un grup de indivizi care constituie o echipa in adevaratul sens al cuvantului, din toate punctele de vedere, aduce un mare plus companiei. Ba mai mult, din team building oamenii se intorc de obicei mai relaxati, mai bine dispusi, ceea ce nu poate insemna decat un randament mai mare la locul de munca.

Asadar, un team building este cheia pentru a crea o echipa care sa poata lucra intr-un mod placut si care sa fie unita, relaxata pentru a putea fi cat mai productiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website