Cu siguranta te-ai gandit ca ar fi o idee buna sa iti cumperi un nou televizor. Daca te uiti prin magazine vei vedea ca diversitatea marcilor si marimilor televizoarelor este chiar impresionanta. Daca doresti sa cumperi un televizor LCD in Suceava atunci Selgros este alegerea cea mai buna. Asa vei fi sigur ca vei gasi televiorul perfect pentru tine.

59258_Thomson-32HU2253-LCD-TV

In primul rand trebuie sa stii cum functioneaza televizoarele LCD. Acestea, spre deosebire de alte televizoare, nu functioneaza pe principiul imiterii de lumina ci exact invers. Acestea blocheaza lumina emisa. Tehnologia din spatele acestor televizoare LCD este asa de fina incat culoarea este creata la un nivel mai mic de un pixel. Atunci cand te uiti de la o distanta mica la televizor, daca mai demult putea observa pixelii si culorile din spatele acestora, acum acestia au culori foarte bine combinate.

Desigur, desi orice televizor LCD de pe piata este o adevarata minune a tehnologiei, acestea pot suferi si de unele probleme. Timpul de raspundere al unui astfel de televior poate fi putin mai incet. Acest lucru duce la crearea asa-zisului efect fantomatic. Adica atunci cand schimbi canalul s-ar putea sa ramana o imagine de pe canalul anterior pentru o fractiune de secunda. De asemenea, din cauza matritei formata din patratele, televioarele LCD pot da efectul de “plasa de tantari”. Asta inseamna ca acele patratele pot fi vizibile si sa dea impresia ca pe ecran se alfa o astfel de plasa, un lucru nu tocmai placut, in special pentru cei pasionati de imagini hiper clare.

Oricare ar fi modelul de televizor LCD pe care il preferi, cu siguranta il vei gasi la Selgros.

 

Selgros Suceava

Produse alimentare si nealimentare

Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO

Tel: 0230 553 000

Fax 0230 553 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website