Atunci cand calatoresti ai mai multe optiuni cand vine vorba de bagaje, poti alege trollere medii sau mici, pe care sa le iei cu tine in avion, poti alege trollere mari, pe care sa le trimiti la cala. In functie de destinatie, sau de durata calatoriei, vom avea nevoie de trollere, mai mari sau mai mici, mai multe sau mai putine. Cei mai multi dintre noi prefera sa nu se complice, si de cele mai multe ori aleg un troller in care pun tot ce au si il trimit la cala. Ei bine, multi ar spune ca nu este o idee buna, deoarece, cu totii stim, bagajele se pierd uneori, si poate dura pana cand le gasesti. De aceea este bine sa ai un mic bagaj cu tine, pe care sa il iei in avion cu tine. Il poti considera ca un kit de siguranta in cazul in care bagajul tau se rataceste, insa vei vedea ca poate fi mai mult decat atat.

 

Asadar, ce ar trebui sa contina bagajul de mana?

 

Actele. Probabil acesta este unul din cele mai evidente lucruri pe care trebuie sa le porti asupra ta. Chiar daca pentru o calatorie vei avea nevoie de buletin si pasaport, celalalte acte ar trebui sa le porti, de asemenea, asupra ta. Chiar daca ai un troller mediu la cala, s-ar  putea ca cei care lucreaza la compania aeriana sa iti piarda bagajele si sa nu le mai vezi niciodata. Nu e deloc distractiv sa ti se intample asta, dar sa iti pierzi si actele?

 

Bani si bijuterii. De asemenea, acestea trebuie sa le ai la tine. Aceeasi situatie, posibilitatea de  a-ti rataci bagajele, si sa iti pierzi si lucruile de valoare.

 

Medicamente. In cazul in care ai un tratament de luat, ia cu tine toate medicamentele, nu doar cele de care ai nevoie pe durata zborului. Ce faci daca bagajul tau se pierde si il vei recupera doar peste cateva zile?

 

Electronicele. Nu este deloc o idee buna sa iti lasi laptopul sau aparatul de fotografiat intr-un troller la cala. De cele mai multe ori cei care opereaza bagajele nu sunt foarte atenti si le bruscheaza. Obiectele fragile s-ar putea deterioara cu usurinta in timpul calatoriei.

 

Lucruri care te ajuta sa te simti confortabil. Este recomandat sa ai la tine o bluza in plus in cazul in care in aeroport sau in avion este mai rece, o perna speciala pentru gat, o carte, sau casti sa asculti muzica, etc.

 

Cand calatoresti, un bagaj de mana este o alegere ideala. Chiar daca trollerele medii de cele mai multe ori sunt incapatoare si putem pune tot ce avem nevoie pentru calatorie, un bagaj de mana va fi intotdeauna o alegere buna. Din pacate bagajele se pot rataci iar lucrurile se pot rupe sau exista posibilitatea sa nu le mai vezi niciodata. De asemenea, vei dori ca zborul sa fie cat de placut cu putinta, si avand la indemana lucruri, cum ar fi o perna pentru gat si elemente de divertisment in bagajul de mana, te va ajuta sa ai o experienta placuta. Inainte de a te pregati pentru acel zbor, verifica restrictiile companiei in legatura cu marimea  bagajelor si apoi alege unul care se incadreaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website