O scrisoare... care nu a avut chipament de protectie

Cea mai mare scrisoare, lunga de treizeci de metri a fost depusa in Parlamentul Romaniei de catre mai multi membri ai Coalitiei pentru Apararea Familiei. Acestia solicita parlamentarilor modificarea articolului din Constitutia Romaniei care se refera la casatorie, prin inlocuirea sintacmei conform careia familia e compusa din doua persoane, cu sintagma conform careia familia este compusa dintr-un barbat si o femeie.

Au stat mult si s-au gandit, 30 de mii de oameni au semnat aceasta petitie. 30 de mii de oameni sunt xenofobi in tara asta, iar e cel mai rau e faptul ca semnatarii sunt condusi de realizatorul Liana Stanciu, care la un moment dat in viata ei de familie a trecut printr-un moment cutremurator, iar mii de oameni si-au unit fortele pentru a o ajuta pe fetita ei care suferea de o boala gava. Stam si ne gandim daca a avut cumva ceva echipamente de protectie impotriva celor care desi au donat pentru a o ajuta, erau de asemenea parte din comunitatea gay din Romania. Oare a facut o selectie a banilor primiti de la astfel de persoane si le-a trimis cumva donatiile inapoi tocmai pentru ca ea nu isi incalca printipiile cu pantofi de protectie?

O astfel de abordare in Romania de astazi nu face decat sa inraiasca intre ei oamenii care isi duc viata si asa grea in aceasta tara unde altele par a fi problemele reale. Nu semai strofoca nimeni ca in spitale nu exista un mimimum de protectie si ai noroc daca iesi de acolo viu. Nu se mai strofoca nimeni ca politicienii fura tara asta din ce in ce mai mult, ca s-a ajuns sa fim omorati prin spitale din cauza unor interese mafiote patronate de un om care dilua dezinfectanti. Asta era fix cea mai mare problema a noastra, ca familia sa fie constituita dintr-un barbat si o femeie.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii