„OZN-uri sferice”, filmate în timp ce zboară alături de avioane militare americane | VIDEO

Există înregistrări video clasificate în care apar OZN-uri „sferice” care zboară alături de avioane militare americane în timpul exercițiilor de antrenament, potrivit unui jurnalist de investigație.

Ross Coulthart a declarat că aceste obiecte, denumite și UAP (fenomene anormale neidentificate), au fost văzute deasupra „siturilor nucleare, a instalațiilor militare de pe întreg teritoriul Statelor Unite și chiar și în Orientul Mijlociu”, scrie Daily Star.

Pentagonul a recunoscut că nu cunoaște originea celorlalte OZN-uri pe care armata americană le-a doborât în ultimele săptămâni.

Jurnalistul de investigație Ross Coulthart a insistat că aceste obiecte trebuie separate de „sutele de UAP-uri” despre care se spune că au dat bătăi de cap Pentagonului, cu mult timp înainte de baloanele chinezești doborâte în ultima vreme.

Jurnalistul a explicat de ce imaginile cu aceste obiecte nu au fost încă făcute publice.

Am intervievat piloți de pe coasta de est și de vest a Statelor Unite care au participat la exerciții de antrenament în care au privit literalmente din cabina de pilotaj a avionului lor și au văzut obiecte sferice în dreptul aripii drepte. Ei le-au filmat și le-au dat comandanților lor, iar acele înregistrări video sunt încă ținute confidențiale. Ele fac acum obiectul unor anchete efectuate de o organizație numită Arrow, care este un birou de investigații UAP al Pentagonului, în cadrul Departamentului de Apărare al Statelor Unite”, a spus jurnalistul în cadrul unei emisiuni la televiziunea Sky News Australia.

Unele imagini au fost făcute publice, inclusiv una capturată în aprilie 2016 de un avion spion american în Irak. Daily Mail a relatat că imaginea a fost inclusă într-un video de informare clasificat privind OZN-urile, prezentat mai multor agenții guvernamentale americane.

Ceea ce este important de reținut este că, într-un raport oficial către Congres, atât unul la mijlocul anului trecut, cât și un altul la începutul lunii ianuarie a acestui an, au recunoscut în mod oficial că – indiferent ce sunt aceste obiecte – există un mister continuu care nu a fost niciodată explicat pe deplin”, a mai spus jurnalistul.

[Există] sute de UAP-uri care au intrat în spațiul aerian din America, adesea în spațiul aerian militar controlat, reprezentând riscuri directe pentru securitatea națională și siguranța zborurilor, făcând manevre în unele cazuri care depășesc cu mult știința umană cunoscută. Fac manevre hipersonice, cu viteză instantanee, trec trans-mediu din aer în apă, din apă în aer și, în unele cazuri, sunt văzute intrând pe orbită. Nu o spun eu, ci Pentagonul raportează acest lucru Congresului”, a explicat Ross.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii