Importanta unei fatade frumoase si durabile

Poate ultima care este finisata dar nu lipsita de importanta este fatada casei. In functie de aceasta va puteti introduce casa intr-un tipar al zonei unde locuiti, intr-un anumit gen si deasemenea fatada este aceea ce va da prima impresie  vizitatorilor alaturi de curte si de cat de bine ingrijita este, sau nu.

In materie de fatade de case va puteti juca foarte mult cu materialele si culorile pana gasiti ceva potrivit care sa va reprezinte stilul si modul de viata. Aveti in vedere insa, culoarea aleasa sa nu fie foarte deschisa deoarece se va murdari foarte usor de la un sezon la altul dar nici tipatoare incat sa devina punct de reper in zona.

Totusi, pe langa un design exterior frumos si ingrijit, trebuie sa va preocupati si ca fatada casei sa fie una care sa va apere casa de frig, caldura excesiva, umezeala, sau alte probleme ce pot aparea in urma schimbarilor vremii. Cel mai bine este ca fatada sa fie izolata pentru a pastra temperatura dinauntrul casei, ajutand in modul acesta si la econimisirea energiei pentru incalzire sau racire . Nu uitati ca este mult mai usor si durabil sa construiti casa direct izolata decat sa o izolati dupa aceea. O varianta buna indiferent de materialul de la suprafata sau culoare, sunt acele fatade ventilate care desi au izolatie, aceasta este din materiale speciale si pusa astfel incat sa lase si peretele sa respire. Doar asa puteti obtine si izolatie termica si lipsa pericolului ca mucegaiul sau umezeala sa va invadeze casa. [ad]

Iata mai jos cateva posibile idei pentru fatada casei care nu exclud izolatia si care va pot inspira :

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii