Ciolacu, reacție în scandalul ambasadorului român din SUA: „Când arzi etape, vine un moment în care te faci de râs”

„Este un personaj care a fost depășit de calitatea diplomatică. Nu vreau să vorbesc despre toată diplomația română acum, care își face treaba, pentru un domn care a avut prea multe emoții. Atunci când urci etape și le sari, ajungi să te faci de râs", a declarat Marcel Ciolacu. 

Este scandal la nivel înalt după ce ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a afirmat că a fost exclus de la întâlnirile politice pe care Marcel Ciolacu le va avea peste ocean. Premierul a declarat că l-ar fi rechemat la post pe Muraru, dacă această decizie ar fi ținut de el și că „lipsa de anvergură" şi reacţia „emoţională" nu îl califică pe Muraru pentru a fi ambasador.

Citește și: Scandal la nivel înalt după replicile dure între ambasadorul României în SUA și premierul Marcel Ciolacu - Andrei Muraru, reședință de lux pe banii românilor

„Nu mai avut nicio discuţie cu domnul ambasador şi cred că o perioadă mai lungă de timp nu o să avem discuţii. În primul loc, eu am venit aici însoţit de ministrul de Externe, este reprezentanta de vârf a diplomației române, nu apucasem să avem discuţiile aplicate cum vor fi reprezentările în ziua următoare de aceea am şi spus că, uneori e bine să ai răbdare. Totuşi, lipsa de anvergură a domnului ambasador şi o reacţie până la urmă cred că emoţională a domniei sale nu l-a calificat pentru a fi ambasador", a mai spus premierul. 

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii