Umbra si protectie cu rulourile exterioare

Putine din materialele cu care acoperiti geamurile pot avea si un alt scop decat aceea de a va apara de soare iar aceste rulouri exterioare de care am mentionat in titlu, fac parte dintre acelea cu dublu scop. Fiind facute din materiale rezistente precum pvc lemn sau aluminiu rulourile exterioare nu doar rezista la interperii ci va protejeaza casa din mai multe puncte de vedere oferindu-i totodata si un design exterior ceva mai special fata de alte ferestre:

Pe langa faptul ca nu lasa soarele si caldura sa patrunda in casa, rulourile va ajuta sa intretineti rama geamurilor mai bine, ferind-o de soare arzator, ploi sau inghet deoarece se suprapune peste aceasta in momentul in care sunt trase. Cel mai important in privinta rulourilor exterioare este  faptul ca daca apartamentul este situat la parter sau locuiti la casa nici hotii nu pot patrunde la fel de usor ca in cazul in care geamul ar fi liber si protejat numai de perdea sau draperie. Materialele din care sunt facute aceste tipuri de jaluzele exterioare sunt greu de patruns in combinatie cu un geam inchis, asadar veti avea un plus de protectie noaptea sau cand lipsiti de acasa. [ad]

Au un sistem simplu de functionare ce le ridica sau lasa exact atat cat doriti, nefiind obligati nici sa le ridicati mereu de tot si nici sa le lasati incat sa acopere tot geamul astfel puteti avea umbra dar sa si aerisiti incaperea. Sunt utile si daca aveti animale de casa ce pot evada : o data lasate dar fara ca sipcile sa se uneasca  formeaza un fel de gratii orizontale prin care animalul nu poate scapa dar care-i permite sa stea la aer.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii