Cursurile gratuite Atelierul Digital de la Google

In ajutorul tuturor antreprenorilor care doresc sa intealaga exact ce inseamna mediul online pentru afacerile lor, Google a pornit un program educational foarte ambitios care promite sa invete orice persoana care are cunostinte minime legate de mediul online cum sa isi promoveze afacerea!

Inca din 2015, Atelierul Digital conceput de Google exista pe piata, gratuit pentru orice persoana care doreste sa invete despre Online Marketing. Acesta este impartit in 23 de teme care prezinta informatii minime despre SEO, Social Media Marketing, Campanii AdWords sau PPC. Din punctul de vedere al unui specialist SEO, Atelierul Digital este foarte bun pentru cei care vor sa capete cunostinte basic despre cum o afacere poate fi promovata in mediul onoline, dar nu ofera informatii suficiente pentru un tanar antreprenor care vrea sa isi promoveze afacerea singur.

In continuare, companiile care presteaza servicii de promovare SEO reprezinta solutia cea mai buna pentru antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerile in mediul online. Acestea au experienta si cunostintele necesare pentru a duce la bun sfarsit o campanie conform toate cerintelor Google!

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii