Cele mai inspirate idei pentru un design exterior perfect pentru locuinta ta cea noua

Designul exterior va juca mereu un rol definitoriu atunci cand vine vorba despre aspectul exterior si despre modern in privinta arhitecturii. Un design exterior ales cu grija te va ajuta sa ai si o locuinta care impresioneaza, dar si un spatiu exterior mult mai interesant si mai usor de pus in evidenta. Plus ca adaugi valoare locuintelor si ai mereu surse de inspiratie pentru modificari ulterioare.

Nu e usor sa ai un design exterior care sa iasa din tipare si sa ajute locuinta, sa ii creasca valoarea. De obicei ai nevoie de specialisti cu experienta, de firme care stiu foarte bine ce se intampla odata ce ai inceput sa proiectezi si sa pui in practica orice fel de idei de design exterior. Si, asa cum e si firesc, un design exterior uau porneste intotdeauna de la idei bune. Cateva dintre acestea le vei descoperi in randurile ce urmeaza.

Multa sticla si beton de calitate, vopsit. Un design exterior nu se obtine foarte usor. Ai nevoie de rabdare, de idei cat mai bune si de o abordare ceva mai deosebita pentru a avea un exterior care atrage toate privirile. Pentru un design exterior incantator poti opta pentru panouri uriase de sticla, ferestre din sticla cu rame de culoarea lemnului, din lemn sau alte materiale preferate pentru un aspect uau! din orice unghi ai privi exteriorul locuintei tale. Structura generala a casei poate fi din beton simplu pictat. Nu doar ziua exteriorul casei tale trebuie sa arate bine, ci si noaptea. Fatada decorativa poate fi infrumusetata cu diverse sisteme de iluminat smart pentru a capta toata atentia si noaptea. Solutiile inteligente puse in practica intr-o maniera ingenioasa vor duce invariabil la confort si la o securitate mai buna.

Combinatii neasteptate de materiale pentru fatade impresionante. De multe ori nu iti trebuie foarte mult ca sa ai un exterior care va ramane in centrul atentiei. O fatada bine executata si gandita inca din faza de proiectare va fi cu siguranta tot ce iti trebuie pentru a avea un exterior modern. Elementul cheie al fatadelor e materialul din care sunt facute. Nu te limita la unul singur, clasic, incearca sa gasesti combinatii de materiale care vor ajuta la definirea personalitatii locuintei tale. Zidurile din piatra, beton lasat la vedere in alte zona, lemn de calitate la balustradele din sticla ale teraselor, toate sunt alegeri excelente. Daca vrei ceva mai deosebit te opresti la peretii de sticla acoperiti cu panouri glisante din lemn, optezi pentru minimalism si efectul obtinut e excelent de fiecare data.

Fatade cu „ziduri” de sticla glisante. Usile panoramice uriase din sticla pot sa conecteze intr-o maniera unica exteriorul cu interiorul, camerele intre ele. Cu cat ai mai multa transparenta, cu atat vei avea si un spatiu o idee mai mare. Combinatia intre traditional si modern este o provocare pentru orice arhitect, insa ea poate fi depasita mai usor prin utilizarea unor solutii ingenioase, ca de exemplu aceste ziduri de sticla glisante pe care le poti integra oriunde in fatada exterioara. Nu trebuie sa te temi sa te joci cu forme si cu spatialitatea pe care ti-o ofera sticla si zidurile acestea din sticla. Exteriorul are nevoie mereu de ceva fresh daca vrei sa nu ai o locuinta care seamana cu altele din jurul tau, asa ca sticla si panourile mari de sticla, zidurile glisante din sticla de calitate ar putea fi o rezolvare pentru un design exterior peste orice ai vazut prin reviste.

Iluminat creativ. Pe langa materiale si combinatii de culori, de structuri, exteriorul locuintei are nevoie si de iluminat odata cu lasarea intunericului. Daca ziua exteriorul arata uau, cand e intuneric multe dintre elementele sale nu mai sunt vizibile. In aceasta situatie trebuie sa vii cu un iluminat creativ. Nu e de ajuns sa adaugi niste lumini si becuri clasice in jurul casei, niste spoturi si ai terminat cu iluminatul. Poti sa aranjezi luminile si sistemele smart de luminat sa ii intampine pe vizitatori si sa ii indrume spre locuinta, exteriorul locuintei poate fi iluminat diferit in functie de fatada si de culorile predominante, de efectele pe care vrei sa le obtii. Prin iluminat creativ se intelege aici orice fel de combinatii de lumini si sisteme moderne de iluminat, de tipuri de becuri si dispozitive smart care te vor ajuta sa pui in evidenta fiecare bucatica a exteriorului casei tale.

Vegetatia din jurul locuintei, un atu pentru designul exterior. Vegetatia din jurul locuintei poate avea un impact semnificativ asupra designului exterior. Este bine sa investesti in aceasta vegetatie si sa o ai raspandita in jurul locuintei pentru a potenta valoarea si stilul designului exterior. O terapa pe acoperis si un design exterior ales cu grija vor transforma o locuinta banala intr-una modern si interesanta. Invata sa te folosesti de cromatica si de tipul vegetatiei din jurul casei pentru a avea mereu cele mai reusite idei de design exterior puse in practica intr-o maniera diferita.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii