Adapost la aer

Daca ati optat deja pentru o casa la curte, fara indoiala va place natura si va place deasemenea sa petreceti mult timp pe afara fie ca va odihniti la soare, stati cu prietenii la un suc, faceti treaba sau mancati. [ad]

Oricat de frumos este atunci cand vine primavara sau vara sunt si momente in care doriti sa fiti afara la aer dar totusi feriti de razele mult prea puternice ale soarelui sau o eventuala ploaie torentiala de vara. Pentru aceste cazuri nu este nimic mai potrivit in gradina decat un foisor spatios in care sa va puteti desfasura activitatile preferate. Aceste foisoare de gradina va adapostesc de soare si ploi, astfel nimic nu poate interveni intre dumneavoastra si ziua pe care ati decis sa o petreceti afara. Si pentru copii sunt ideale foisoarele deoarece i puteti lasa afara sa se joace si totusi la adapost pentru a nu se uda sau a nu face insolatie astfel castigand putin timp liber si liniste in casa numai pentru dumeavoastra.

Se pot folosi chiar si iarna daca doriti sa beti un vin fiert  si sa admirati zapada dar sa nu fiti chiar in bataia vantului, iar daca foisorul este relativ aproape de casa puteti pune si un tun de aer cald  inauntru pentru a mai domoli gerul si a putea sta afara ceva mai relaxati.

Desi sunt rustice, modelele de foisoare din lemn se potrivesc oricarui tip de casa, chiar si caselor moderne, deoarece fiind amplasate in gradina faptul ca sunt din lemn le face sa para parte din natura nu o continuare a locuintei.

Iata cateva foisoare de gradina din lemn care va pot da o idee in legatura cu modelul si amenajarea foisorului sau va pot convinge ca sunt o idee buna pentru a decora gradina si a va oferi un adapost in mijlocul naturii indiferent de vremea de afara.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii