Un gard pentru fiecare casa

Toate casele de la curte dupa cum bine stiti au garduri cu scopul, fie de a opri persoanele nedorite sa patrunda in spatiul dumneavoastra privat si sa va fure ceva sau sa va tulbure linistea, fie de a impiedica animalele avute sa iasa pe strada. In ceea ce priveste musafirii nepoftiti, nu suntem atat de evoluati inca pentru ca un gard viu sa fie suficient pentru a va asigura intimitatea si linistea. Asadar lumea recurge la garduri din diverse materiale, cu diverse modele ficare dupa gusturi si posibilitati, pentru a-si izola curtea atat de oameni nepoftiti cat si de animale sau copiii din exterior ce ar distruge gradinile frumos amenajate.[ad]

Puteti alege materialul gardului pentru acasa in functie de zona in care stati, aveti nevoie de gard doar impotriva copiilor sau a a animalelor in zonele pasnice sau daca este o zona mai periculoasa sau vizitati ocazional locuinta respectiva,  aveti nevoie de gard pentru siguranta.

Garduri din lemn – sunt cel mai popular mod de ingradire, dau casei un aer prietenos si de la an la an i puteti schimba culoarea aducand un plus de viata intregii curti. Gardul din lemn poate avea diverse dimensiuni de la 60 de cm pana la 2-3 metrii iar scandurile se pot pune oricat de apropiate sau departate doriti de preferat fara modele mari in exterior pentru a nu fi excaladate.

Garduri din fier forjat – desi dau o tenta mai rece curtii fiind sobre, pentru zonele in care siguranta primeaza in fata designului sunt perfecte. Chiar daca se poate vedea printre tijele ce il alcatuiesc, este deosebit de rezistent si greu de patruns, poate avea orice inaltime alegeti iar in spatele zabrelelor se pot adauga foi de plexiglas pentru a reduce vizibilitatea celor din afara.

Garduri metalice – acestea sunt in mare parte menite sa stea in calea copiilor si a animalelor nedorite pe proprietatea dumneavoastra. Nu sunt foarte rezistente sau imposibil de patruns infractorilor dar daca nu este cazul de asemenea incidente in zona in care este amplasata casa, gardurile din metal pot alcatui o imprejmuite frumoasa a curtii si se pot combina cu gard viu catarator sau beton.

Garduri beton – nu par foarte primitoare la prima vedere dar pot ascunde o frumusete de gradina cu totul privata si se pot combina cu diverse alte materiale pentru un model reusit de gard si foarte rezistent deasemenea.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii