Mansardarea caselor

Este o tehnica din ce in ce mai des intalnita. Nu vorbim de data aceasta de acele case ce sunt construite din prima cu o mansarda ci de cele care initial au avut doar parter sau eventual si un etaj dar cu timpul «au ramas mici» familiei ce s a dezvoltat in timp, aparand unul sau mai multi copii iar cateoadata parinti ce nu mai pot locui singuri.

Intalniti foarte des mansarde case la cele ce o data erau simple si nu mica va poate fi uimirea cat de bine pot arata incat nu isi da nimeni seama ca acolo este doar un truc pentru a mari casa. Cele mai uzuale si practice sunt acele mansarde din lemn ce pe langa scopul initial de multimplicare a camerelor intr-un mod la indemana, dau o viata noua, schimbata, intregii case atat in ceea ce priveste designul exterior cat si cel interior unde puteti sa lasati lemnul la vedere sau sa il placati cu rigips obtinand aparenta unui perete obisnuit.[ad]

O mansarda din lemn nu este foarte complicat de ridicat, aveti nevoie doar de 2-3 oameni priceputi in domeniu si este varianta cea mai convenabila pentru a castiga spatiu in plus. Aceasta nu are nevoie nici de mobila foarte multa si nici de geamuri foarte mari astfel incat reusiti sa economisiti ceva bani si din acest punct de vedere. Cateodata puteti rari mobila din restul casei daca este inghesuita, mobiland si mansarda astfel. Este un loc ideal pentru copii unde ei se pot juca fara sa va deranjeze linistea si mai ales pentru separarea acestora cand doriti sa mai stati cu musafirii sau sa va uitati la televizor in liniste si fara sa-i deranjati dumneavostra pe ei daca volumul este putin mai ridicat. Daca nu alegeti sa fie camera pentru copii puteti la fel de bine sa transformati mansarda in dormitor pentru dumneavoastra, living sau birou pentru a va retrage atunci cand vreti sa lucrati.

Iata cateva modele de mansarde asadar ce va pot ajuta sa va faceti o idee despre ce se poate construi pe casa deja detinuta.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii