Chiar si femeile pot avea nevoie de un masaj erotic

Simti ca ai nevoie de putina picanterie in dormitorul tau? Vrei sa readuci la viata pasiunea in relatia ta? Atunci ai nevoie sa stii cum sa oferi un masaj erotic iubitei tale.
De ce masaj erotic? Pentru ca aceasta este una dintre cele mai intime si tandre forme de preludiu pe care le poti incerca. Atingerile duioase, senzuale si incitante, folosirea uleiurilor aromate, muzica in surdina si lumina difuza sunt doar cateva dintre elementele afrodiziace ale unei sedinte de masaj erotic. Chiar daca nu ai masat niciodata pe nimeni, iti va fi usor sa o faci de data aceasta.
In primul rand trebuie sa pregatesti dormitorul pentru acest moment intim. Inainte ca prietena ta sau sotia ta sa ajunga acasa incearca sa schimbi atmosfera din aceasta incapere. Aeriseste, fa patul sau chiar schimba lenjeria cu totul, aprinde lumanari parfumate si betigase aromate cu esenta ei preferata. Odata ce dormitorul este pregatit pentru aceste momente tandre, este timpul sa te ocupi si de restul casei. Sufrageria, sau camera de zi trebuie de asemenea sa fie in ton cu atmosfera. Astfel, pune un playlist calm, relaxant in surdina, gasesti foarte multe astfel de exemple pe Youtube, special concepute pentru sedinte de masaj erotic, si lasa lumina difuza.
In sufragerie de asemenea poti pregati si doua pahare de vin sau de sampanie pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si senzuala. Ai putea chiar si sa pui pe masa o cutie cu bomboane de ciocolata sau chiar si capsuni. Aceste doua alimente, dupa cum bine stim sunt afrodiziace, fapt care va va permite amandourora sa intrati intr-o stare perfecta pentru momentele tandre pe care le veti avea impreuna. Lumina difuza trebuie sa fie prezenta in toata casa pentru a pastra momentul cat mai cursiv si pentru a crea o atmosfera misterioasa, incitanta si senzuala pentru seara voastra speciala.
Nu trebuie sa iti faci griji daca nu stii sa oferi un masaj, incearca sa te limitezi la atingeri senzuale, mangaieri tandre si saruturi pe toate zonele erogene ale prietenei tale. Trateaz-o de parca este o panza delicata pe care nu vrei sa o strici, atinge-o de parca pielea ei ar fi facuta dintr-un material fragil. Aceasta forma de preludiu este deosebit de intima deoarece impune rabdare, atentie si tandrete din partea ambilor parteneri. Vei putea scoate la iveala din nou pasiunea din voi, va veti imbunatati in mod drastic libidoul si va veti simti din nou foarte confortabili unul in preajma celuilalt.
Daca vreti totusi sa oferiti o sedinta de masaj erotic cu totul si cu totul speciala, atunci nu trebuie decat sa vizitati cel mai bun salon din Bucuresti si anume Confidential. Aici veti putea sa beneficiati de experienta celor mai frumoase maseuze pe care le-ati intalnit vreodata si sa va lasati purtati de mainile experimentate ale acestora pe culmile placerii si ale senzualitatii. Descopera tainele masajului erotic la Confidential si imbunatateste-ti tehnicile pentru a o surprinde pe prietena sau pe sotia ta!
 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii