Care sunt dezavantajele comenzilor de flori din florarii offline si de ce sa plasezi comenzi flori online Bucuresti?

Inainte sa avem acces la Internet de mare viteza si la magazine online de unde putem comanda orice dintr-un singur click sau tap pentru a cumpara si darui flori mergeam la floraria din colt sau din cartier, cel mult la o florarie mai mare de la marginea orasului. Comenzile de flori din offline vin cu mai multe inconveniente. Avem distanta destul de mare fata de casa, putem fi nevoiti sa mergem mult pana sa gasim o florarie buna. Avem apoi timpul pierdut, mergem pe jos sau cu masina, cu mijloace de transport in comun, pierdem timp schimband mijloace de transport ca sa ajungem pana la floraria preferata. Spre deosebire de comenzi flori online Bucuresti cele din offline sunt si mai dificile, trebuie sa cauti in florariile fizice florile dorite, sa astepti la rand daca sunt mai multi clienti.

In florariile offline nu gasesti mereu florile de care ai nevoie, daca vrei sa comanzi unele care sunt in magazin dureaza destul de mult sa le ai, timpii de livrare pentru florariile offline sunt mari. Florile pot sa nu fie tinute in cele mai bune conditii, personalizarea buchetelor de flori sau aranjamentelor florale nu este intotdeauna o optiune oferita. In plus, florariile offline livreaza cu intarziere florile, dureaza cateva zile pana cand ai florile dorite acasa.

Livrarea comenzilor de la florariile offline este contra cost, transportul se realizeaza cu masini proprii care nu sunt suficiente de cele mai multe ori, deci durata de onorare a comenzilor creste. Trimiterea florilor pe distante mari nu e posibila la anumite florarii offline, depinde de politica fiecarei afaceri.

Florarie online

Plasarea de comenzi flori online Bucuresti inseamna disparitia multor probleme din offline. Florariile online au mai multe tipuri de flori si se aprovizioneaza mereu, au stocuri permanente, primesc flori proaspete de la cei mai buni producatori. In florariile online gasesti florile potrivite pentru orice ocazie, le ai livrate in trei sau patru ore la orice adresa din orasele mari, se pot face livrari si pe distante mai mari, contra unui cost suplimentar modic. Nu esti nevoit sa pierzi timp si sa te deplasezi in alta parte a orasului, poti plasa comenzi flori online Bucuresti de oriunde, site-urile se pot accesa de pe dispozitive mobile sau de pe PC, laptop. Din cateva click-uri si prin completarea unui formular ai finalizat comanda, toate comenzile sunt confirmate imediat si pornesc spre destinatar in cel mai scurt timp posibil.

Florariile online sunt deschise non stop, nu depinzi de un program fix, plasezi comenzi flori online Bucuresti la orice ora si ai confirmari pentru ele pe e-mail. Ai mereu consultanti specialisti cu experienta care te pot ajuta sa alegi florile pe care le trimiti persoanei speciale din viata ta, la Floraria de Vis, de exemplu, ai de fiecare data cele mai bune recomandari si informatii detaliate despre fiecare aranjamente floral, despre buchete de flori, cosuri si cutii cu trandafiri sau lalele.

Flori la domiciliu
Florile se livreaza la domiciliu, nu mai astepti pana vine comanda, stii ca ai contact permanent cu soferul de pe masina care se ocupa de livrari. Livrarea se realizeaza prin curierat propriu la majoritatea florariilor online, masinile sunt speciale pentru transportul florilor, ai si conditii optime de transport si stii ca florile si aranjamentele florale sunt in siguranta.

Florariile online care asigura livrarea florilor la domiciliu permit personalizarea aranjamentelor florale, pot fi adaugate accesorii diverse, dulciuri, ursuleti de plus, rame foto vintage, vaze superbe, felicitari premium lucrate manual, cu mesaje deosebite. Ideile clientilor sunt puse in practica usor de florarii cu experienta si devin realitate mai repede decat ne putem inchipui. In acest fel ai buchete de flori si cosuri sau cutii originale, care vor fi pe placul persoanelor dragi care le vor primi intr-un final. Trandafirii criogenati se pot comanda si ei din florariile online cu oferte variate, ei rezista pana la 25 de ani, nu se ofilesc si sunt usor de intretinut, pot fi si un bibelou unic pus pe birou sau pe un raft.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii