Cele mai bune softuri proiectare si planificare amenajari exterioare si design exterior

Designul exterior si amenajarile exterioare sunt mai complicate decat par. Daca nu ai un soft bun si suficienta experienta cu siguranta rezultatele tale nu vor fi cele la care te astepti. Din fericire s-au inventat softuri simple sau complexe pentru cei care lucreaza in design exterior care au simplificat foarte mult munca si au readus eficienta in ecuatia amenajarilor exterioare.

La o simpla cautare pe Google vei gasi multe softuri pentru design exterior si amenajari exterioare. Cum alegi softul potrivit? Te gandesti la costuri si la raportul calitate-pret, la cat de mult te ajuta si la cat de repede inveti sa lucrezi cu el, ce fel arata interfata, ce fel e functionalitatea si suportul oferite de catre echipa care a gandit programul. Si mai conteaza si modul in care se poate personaliza in functie de nevoile tale. Ca sa nu mai pierzi timpul data viitoare cand vrei sa alegi un soft pentru design exterior si amenajari exterioare proiectare ti-am pregatit o lista scurta cu software de calitate pentru design exterior.

Cedreo. E poate cea mai simpla varianta daca nu vrei un soft complex si complicat pentru design exterior. Poti sa te bucuri de o interfata simplificata, de functionalitate ridicata, dar si de un instrument ideal pentru design exterior si amenajari exterioare. In sub 2 ore poti sa termini un proiect de design exterior pentru o casa, ai vizualizari 2D si 3D si proiectare simpla, randari realiste excelente pentru un design perfect la final. Suportul oferit pentru software este excelent si el, ai mereu toate resursele de care ai nevoie la indemana si raspunsuri la toate intrebarile tale.

Floorplanner. Da, e mai mult pentru design interior, dar daca vrei sa te ocupi si de design exterior are si niste functionalitati interesante pentru proiecte de amenajare exterioara. Poate fi folosit de profesionisti, dar si de incepatori intr-ale designului exterior, randarile pe care le produce sunt si in 8K, asta daca platesti pentru un abonament. Suportul eexcelenta, ai videoclipuri, postari pe blog, webinare saptamanale, echipa de suport poate fi contactata rapid via messenger.

ProVia Exterior Design Center. Este o platforma bazata pe experienta web pentru design exterior. ideala pentru design estetic, platforma este buna pentru orice fel de proiecte. Se pot selecta culori, stiluri de usi, tipuri de ferestre etc. Se poate folosi platforma gratuit indiferent de tipul de utilizator, toate culorile si celelalte caracteristici importante vazute in program se pot cumpara si in realitate, din magazine. Interfata e foarte simpla, designul ei e tipl drag-and-drop. Suportul e peste asteptari, ai o biblioteca intreaga on-line cu videoclipuri legate de design, vopsea si multe alte aspecte ale designului exterior.

Sweet Home 3D. Alta alternativa gratuita pentru proiectare si design exterior. Designul interior si exterior pentru o casa va fi floare la ureche cu acest software puternic, se poate folosi si de catre incepatori, si de catre cei care au deja cunostinte avansate de proiectare si de design exterior. Ghidurile vizuale sunt pe post de suport pentru program, exista exemple despre cum sa folosesti diverse functionalitati.

HomeByMe. Iti permite sa lucrezi 2D sau 3D si sa ai un design exterior si chiar interior de nota 10. Functionalitatile oferite sunt perfecte pentru incepatori si pentru specialisti cu experienta, randarile 3D sunt excelente de fiecare data. E foarte usor sa folosesti softul fara efort si in cateva minute sau chiar ore vei invata cu siguranta cum sa realizezi cele mai complexe proiecte de design exterior.

Dream Plan. E un soft foarte util cand ai multe proiecte interesante pe care vrei sa le realizezi cat mai rapid. Softwareul te ajuta sa ai un design exterior si exterior ca la carte pentru noua ta casa sau pentru reamenajari. Se poate folosi la proiectarea oricaror elemente de design exterior si elemente din exterior, este ideal si pentru pasionatii de design, dar si pentru profesionisti. Vizualizarea elementelor proiectate e foarte usoara si intuitiva. Cu un astfel de soft munca pentru proiectare si design exterior se simplifica foarte mult.

SketchUp. Este un soft pentru profesionistii in design exterior, arhitecti. Complexitatea sa e suficient de mare pentru a satisface acest tip de utilizatori, are modelare 3D, generare de raporturi, personalizare avansata. Unele functionalitati avansate vor fi invatate in timp si doar dupa sesiuni de training. Suportul e foarte bun, ai si tutoriale video, postari pe blog, videoclipuri pentru incepatori, ghiduri de utilizare detaliate. Plus ca ai o comunitate care te ajuta cu orice fel de raspunsuri. Obtii planuri precise si randari 3D excelente, in diferite etape ale proiectelor tale de design exterior.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii