Cum sa deschizi un service auto fara investitii mari

Chiar daca la inceput deschiderea service-ului a fost o operatiune destul de grea care mi-a luat timp, odata ce am deschis tot efortul depus a meritat pe deplin. Uneltele au fost partea usoara, deoarece am achizitionat un elevator auto, o masina dejantat si un aparat echilibrat de pe site-ul magazinului Elevatorauto.ro.

Pe langa uneltele pe care le-am cumparat cel mai mult am investit in timpul pentru a aduna autorizatiile necesare. Dar a meritat!

La aproximativ 3 luni de la achizitionarea uneltelor de pe Elevatorauto.ro, am observat ca investitia deja se recuperase si incepusem sa fac profit, iar asta numai in week-end. La scurt timp dupa ce am amenajat propriul garaj, au inceput sa vine prieteni si cunostinte care au dus la formarea primilor clienti.

Nu am avut nicio secunda vreun dubiu atunci cand am luat decizia aceasta, deoarece stiam ca, oferind cele mai bune servicii, aveam sa imi fac cea mai buna reputatie din oras.
In prezent, ma pot mandri cu cel mai utilat service auto din oras, iar asta datorita echipamentelor de pe Elevatorauto.ro, cei mai buni in domeniu.

Elevatorauto.ro este un magazin de specialitate pe care il recomand tuturor celor care se gandesc sa deschida un business in domeniul reparatiilor auto.

Acestia va vor pune la dispozitie doar cele mai bune unelte si aparaturi pentru mecanica, iar preturile sunt mereu mai mici decat la alte magazine.

Da asemenea exista posibilitatea de a gasi oferete cu adevarat inedite, accesand sectiune dedicata promotiilor pe site-ul lor.

Produsele de pe Elevatorauto.ro sunt tot ce are nevoie un client, fie ca achizitioneaza uneltele pentru uzul prorpiu, fie pentru afacerea sa, magazinul va oferi doar cele mai bune produse.
Pentru realizarea unui service ca la carte este nevoie de putina rabdare, pasiune si cele mai importante unelte adecvate pentru lucrul eficient si in siguranta!
 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii