Vrei sa incerci ceva nou in materie de jocuri de noroc de tip sloturi? Joaca Sizzling Hot



In momentul in care auzim de jocurile de noroc de tip slots ne gandim in majoritatea cazurilor doar la jocurile clasice, cu trei role si cu fructe sau simboluri din cartile de joc. Pe ele le stim cu totii din filme, de pe Internet, le-am vazut si in realitate in cazinouri, baruri, in centrele speciale cu jocuri de noroc video. Pe langa acestea, care sunt la fel de populare ca la inceput, au mai aparut intre timp si jocuri de noroc de tip slots mult mai interesante. De pilda, poti sa joci sizzling hot pe www.slotscalendar.ro, un site unde vei gasi si recenzii, cele mai noi jocuri, variante diferite din acelasi joc, dar si runde gratuite, bonusuri si un calendar ca sa stii cand e mai bine sa joci si cand poti castiga mai mult. Sizzling Hot este un joc clasic de la Novomatic, cu fruce si septari, este pe piata de prin 2003 si a reusit sa isi atraga un public foarte divers, jucatorii fiind de toate varstele si pariind din ce in ce mai mult pentru a reusi sa castige sumele mai mari de bani pe care le promite sistemul de joc.
Nu avem o grafica foarte complicata, dar e destul de interesanta, animatiile si stilul de joc sunt mult simplificate, castigurile sunt mai mari decat la alte jocuri. Spre deosebire de alte jocuri de noroc de tip slots, daca accesezi sizzling hot pe www.slotscalendar.ro  nu ai bonusuri si runde gratuite, rotiri gratuite, dar ai functia gamble pentru dublarea castigurilor, volatitatea e scazuta. Sunt cinci linii de castig si cinci role care se tot invart cand actionezi butonul cunoscut. La baza jocului e un aparat de slots clasic, experienta este fix la fel, simbolurile 777, clopotei, BAR, fructe sunt si ele prezente. Nu avem simboluri wild, intalnim sapte varietati de jocuri de noroc de tip sizzling hot, Sizzling Hot Deluxe, Sizzling Hot 7, Sizzling 8, Sizzling Hot Deluxe, Sizzling Hot Quattro, Sizzling6 Slot. Viteza de rotire e mai mare, sunetele traditionale si grafica se combina cu liniil de plata mari si cu vitezele mult mai mari cu care vin castigurile.
Si fata de alte jocuri de noroc de tip slots, cele Sizzling Hot permit si implementarea si testarea unor strategii de castig. De exemplu, cea mai cunoscuta tehnica este Martingale, care era utilizata la inceput la ruleta. La fiecare rotire care nu are rezultate se dubleaza suma pariata. Progresia e de tipul 1-2-4-8-16. Cand apare castigul se reseteaza totul si ne intoarcem la pariurile initiale. Exista si anti-Martingale, dupa fiecare rotire care aduce castig se dubleaza suma pariata. Se reseteaza totul dupa ce apare o rotire fara castig. Strategia „umbrela” impune cresterea sumelor pariate ceva mai slow motion. La cinci rotiri se folosete un demo credit, la alte cinci rotiri se foloseste 2 credite, la inca cinci rotiri 4 credite.
Toate aceste strategii posibile nu garanteaza si castigul, totul tine de noroc si poate de ceva intuitie, de rabdare. Sizzling Hot Slots raman foarte populare si astazi si sunt cautate in special in online, pe Slotscalendar ai o selectie mare de astfel de jocuri de noroc, trebuie doar sa le alegi pe cele preferate si sa le joci. Jocurile au grafica foarte buna, sunt simplu de jucat, nu te plictisesti usor, pot da dependenta, dar sunt foarte utile cand vrei sa castigi mai mult si sa te distrezi, sa iti petreci timpul liber intr-o maniera cat mai placuta.
Cu Sizzling Hot Slots ai mereu sansa ta de castig, linii de plata apar destul de des daca esti perseverent, ai simboluri care sunt suficient de mari incat sa le poti urmari, vitezele de rotire sunt mai mari, deci timpii de asteptare scad pana sa vezi daca ai castigat sau nu sumele dorite.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii