Unde poti organiza nunta?


Primul lucru pe lista celor care organizeaza o nunta este locul unde se va desfasura evenimentul unic din viata lor. In functie de locatie alegi si tematica, stii cati invitati poti avea, stii ce fel de decor poti construi si poti avea o imagine de ansamblu asupra intregului eveniment. Unde putem organiza nunta?
·         Nunta poate avea loc intr-un restaurant. Este o alegere clasica, toata lumea prefera restaurantul pentru ca ai si meniuri de cinci stele, ai si un spatiu suficient de mare pentru un decor de vis, poti sa oferi unei trupe muzica nunta un spatiu potrivit pentru a putea instala lumini, pentru a monta instalatii de sunet, scene. In restaurante te sfatuiesti cu bucatarii sefi pentru a gasi cele mai bune variante de meniuri, tot ce tine de decoratiuni poate fi asigurat de restaurant, mancarea este de calitate, iar distractia este garantata. Restaurantele au si parcari private, au personal suficient ca sa poti sa ai servire impecabila toata noaptea;
·         O nunta perfecta se va organiza si la cort, cand este mai cald si vremea o permite. La cort ai spatiu ceva mai mare ca intr-un restaurant, depinde doar de marimea cortului si de terenul pe care e amplasat. La cort vei putea avea si trupe muzica nunta, sunetul va fi la fel de bun ca in interiorul unui restaurant, invitatii se vor simti mai bine si vor avea o experienta inedita. Nuntile la cort sunt foarte populare si pentru ca decorul este unul deosebit, putem avea decoratiuni interioare si exterioare inedite, peisajul din jur poate fi si el integrat in decorul initial, putem profita de frumusetea naturii pentru a avea o nunta de poveste;
·         Nunta la centrul de evenimente este o alegere inspirata. Chiar daca sunt la marginea oraselor, de cele mai multe ori, centrele de evenimente pun la dispozitie spatii mai mari, ai unde sa te desfasori, ringurile de dans sunt mai mari. Gasesti personal mai numeros si ai si servicii premium pe care invitatii le vor aprecia cu siguranta. Centrele de evenimente pot asigura si trupe sau formatii, DJ, ai totul intr-un singur loc, ai meniuri complete si complexe si decoruri fastuoase.
·         Nunta poate fi organizata si in locuri iesite din comun. De exemplu, au fost nunti facute sub apa, in avion, nunti pe insule indepartate, nunti pe munte. Cand te gandesti la astfel de nunti trebuie sa ai in vedere specificul locului, numarul de invitati pe care poti sa ii chemi acolo, daca vor accepta provocarea si daca se vor simti bine in locurile respective. Desi nu vei avea personal numeros pe care sa te bazezi si decoruri complicate, poti sa te bucuri de peisaje interesante si de experiente unice la o nunta pe care nimeni nu o va uita prea curand.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii