În comparație cu metodele convenționale de încălzire, ce avantaje oferă încălzirea prin pardoseală?

Astăzi, încălzirea prin pardoseală este nu numai cea mai eficientă, ci și cea mai atractivă metodă de încălzire a unei locuințe. Când atmosfera este frumoasă, nimic nu este mai liniștitor decât să te plimbi desculț prin casă. Datorită eficienței sale chiar și la temperaturi scăzute, încălzirea prin pardoseală a apărut ca una dintre cele mai rentabile metode de încălzire a unui spațiu.

Instalarea și operarea unui sistem de încălzire prin pardoseală

În comparație cu un calorifer, care este un radiator „local”, încălzirea în pardoseală este un calorifer „distribuit”. Este încorporat în podea și oferă căldură constantă în întreaga casă. Izolația din polistiren este înfășurată în jurul tuburilor. În casă, totul este așezat pe plăci de beton, iar conductele sunt acoperite cu un strat de mortar de beton. După ce este finalizat, puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de pardoseală, inclusiv gresie, marmură încrustată sau parchet. Indiferent dacă este alimentată de apă sau electricitate, încălzirea prin pardoseală este simplă și eficientă în orice tip de locuință. Există mai multe oferte atractive disponibile la Maricon.

Întreaga podea și aerul din jur sunt încălzite ușor de sistemele electrice de încălzire prin pardoseală. Conductele din șanțul de beton sunt conectate și transportă apă la o temperatură foarte rece (40 de grade Celsius). Al doilea absoarbe căldura și o eliberează sub formă de radiație. Niciodată prea cald sau rece, temperatura podelei este ideală. Indiferent de perioada anului, vă puteți aștepta întotdeauna să pășiți pe o podea prăjită (temperatura maximă este de 28 de grade Celsius).

Cu toate acestea, emițătoarele pe bază de apă caldă sunt supreme. Acest lucru se datorează faptului că sistemele de apă caldă sunt mai puțin costisitoare de întreținut și consumă mai puțină energie decât cele electrice. Dublă direcție este prezentă și în încălzirea prin pardoseală. Funcționează ca un aparat de aer condiționat pentru a scădea temperatura cu 3 până la 5 grade Celsius vara și crește cu aceeași cantitate iarna.

Se pare că cea mai bună metodă de a încălzi o casă ar fi încălzirea prin pardoseală

Avantajul principal al încălzirii prin pardoseală este confortul pe care îl oferă ocupanților. Este singurul sistem de incalzire in pardoseala care iti poate oferi o pardoseala calda, dar nu prea fierbinte, si distribuie caldura uniform in toata casa. Iarna nu este momentul pentru a purta papuci.

Încălzirea în pardoseală este absolut invizibilă deoarece este instalată sub podelele dumneavoastră. Acum puteți decora și mobila spațiul oricum doriți.

Deoarece este înglobat în pardoseală, sistemele de încălzire prin pardoseală sunt complet silențioase.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii