Această criptomonedă metaverse poate crește de 10 ori în 2023

Este deja evident că piața crypto 2022 se va încheia, cel mai curând, într-un trend descendent. Cu toate acestea, pe lângă provocările și colapsurile prin care am trecut, 2022 ne-a arătat cât de bine pot crește în valoarea criptomonedele noi, aflate în prevânzare. Anume despre așa o criptomonedă vă relatăm în acest articol.

Pre-vânzarea Calvaria se încheie în curând

Calvaria, un nou joc play to earn este acum în faza de prevânzare, iar prevânzarea se va încheia în curând. Analiştii spun că este un moment bun pentru a participa la pre-vânzare, deoarece doar 22% din jetoanele RIA sunt încă disponibile. Calvaria se apropie de suma impresionantă de circa 2.5 milioane de dolari adunați, iar odată ce această sumă va fi adunată, vor rămâne încă 500.000 USD de colectat până la sfârșitul prevânzării.

Calvaria este un nou produs de jocuri Play-to-Win (P2E) cu potențialul de a crește și de a evolua semnificativ în următoarele câteva luni. Jocul este în prezent în producție și atrage multă atenție, în special datorită evenimentului de prevânzare și faptului că acum prețul tokenului RIA este destul de convenabil.

Datorită Calvaria, jucătorii vor fi direcționați către o platformă metavers unde vor avea ocazia să cumpere cărți de joc, care sunt NFT-uri și reprezintă active tranzacționabile. Aceste cărți sunt utile atunci când jucătorii creează pachete de cărți de joc și le folosesc pentru a lupta cu alți jucători.

Ecosistemul Calvaria este format din două jetoane, eRIA și RIA: RIA se obține prin pre-vânzarea Calvaria, în timp ce eRIA se obține în procesul de joc – atunci când câștigați bătălii. Calvaria oferă utilizatorilor acces la diferite locații unde pot concura pentru tokenul eRIA al platformei.

Cărțile de tranzacționare NFT în Calvaria reprezintă diferite personaje din univers. Aceste personaje au anumite trăsături și jucătorii le pot folosi pentru a câștiga cât mai multe lupte. Cu cât jucătorii câștigă mai multe bătălii, cu atât mai multe criptomonede native reușesc să adune. De asemenea, merită remarcat faptul că dezvoltatorii Calvaria organizează diverse competiții și inițiative comunitare în care jucătorii au oportunități de câștig.

Calvaria – jocul care va atrage și jucători non-crypto

Domeniul jocurilor crypto s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, iar acest lucru înseamnă că Calvaria are destul de mulți concurenți. Totodată, jocul reușește să se remarce prin faptul să se poziționează de a fi cel mai accesibil joc de acest tip. Va exista și o versiune gratuită a acestui joc, precum și aplicații pentru iOS și Android.

Există și o versiune plătită a jocului. Calvaria oferă noilor jucători NFT-uri pe care le pot schimba imediat sau le pot folosi pentru a-și construi pachetele de cărți de joc. Dezvoltatorii jocului au confirmat că vor căuta noi modalități de a-și extinde oferta și de a atrage cât mai mulți jucători, crescând nivelul de popularitate a jocului, iar din acest considerent și tokenul nativ al jocului are șanse de a crește de 10 ori în viitor.

Tokenul RIA – criptomonedă cu potențial de creștere de x10 ori

După cum am explicat mai devreme, Calvaria are și propria sa criptomonedă nativă. Activul digital numit RIA ajută la menținerea unui echilibru tokenomic favorabil în ecosistemul Calvaria. Acest activ poate fi folosit pentru a face achiziții de NFT. Toate caracteristicile jetonului RIA nu se opresc aici. RIA poate fi mizată și de jucătorii care doresc să câștige mai multe jetoane și să beneficieze de gestionarea jocului Calvaria prin intermediul organizațiilor autonome descentralizate (DAO).

Reducerea etapelor de prevânzare au fost reduse

Calvaria a reușit să strângă fonduri de 2,42 milioane USD până acum, atrăgând atenția impresionantă a investitorilor. Pre-vânzarea a fost planificată în 10 etape, dar dezvoltatorii Calvaria au confirmat că o vor reduce la 5 pentru a maximiza valoarea pentru investitori și pentru a începe producția de jocuri. Având în vedere că RIA se află în prezent în etapele finale ale pre-vânzării, rămân doar 22 la sută din jetoanele disponibile pentru cumpărare.

Această știre recentă a stimulat și mai mult interesul investitorilor, deoarece aceștia înțeleg că au șanse bune de investi într-un token, a cărui valoarea poate crește imediat după finalizarea prevânzării. Utilizați butonul de mai jos pentru a investi în Calvaria chiar acum.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii