Designul exterior, urmatorul nivel. Cele mai bune idei pentru un design exterior care ramane la moda

Designul exterior difera de cel interior. Avem alte reguli, atentia noastra trebuie sa fie mai mare pentru ca, in general, nu mai intervenim asupra designului exterior. Plus ca avem si costuri mai mari si mult mai multa bataie de cap sa schimbam iar tot ce tine de design exterior. De aceea trebuie sa avem de la inceput cele mai bune idei de amenajari exterioare si sa fim siguri ca vor ramane la moda si pentru cinci sau zece ani.

Regula de baza in materie de design exterior e simpla: gandeste azi ca sa nu regreti maine. Asta inseamna ca trebuie sa planifici totul in detaliu si sa ai de fiecare data cele mai tari idei ca sa nu fii nevoit sa revii asupra lor. Dar sa le gasesti e foarte dificil mai ales astazi. Sunt atat de multe idei pe care le poti pune in practica si atat de multe materiale si tipuri de design pe care il poti pune in practica in amenajarile exterioare incat te poti pierde efectiv printre ele. Ca sa nu mai pierzi timp si bani am pregatit pentru tine cateva idei de design exterior care vor ramane la fel de apreciate si interesante si peste cativa ani buni.

Zig Zag si multa caramida. Daca vrei un design exterior si amenajari exterioare care vor ramane la moda si peste ani trebuie sa investesti in caramizi de calitate, „raw” si in panouri moderne, finisaje excelente pentru orice casa care are nevoie de un look fresh si mereu in trend. Desingul ferestrelor te va ajuta mult sa obtii cel mai tare design exterior. Le poti pune in zig zag pe verticala pentru a obtine un efect interesant. Asa scapi si de monotonie si ai o structura cu un design fresh si numai bun pentru o fotografie de revista. Culoarea clasica la caramida si panourile in diverse culori, insipirate din designul interior si din cromatica predominanta acolo sau in exteriorul casei, toate aceste mici detalii te vor ajuta sa ai de fiecare data cel mai tare design exterior si o amenajare exterioara mai simplu de realizat.

Structuri geometrice si multa sticla. Structurile geometrice impredictibile vor fi de mare ajutor daca ai in minte un design exterior care se vrea a fi unul futuristic, dar ancorat foarte bine in prezent. In combinatie cu peretii de sticla exteriori si cu o cromatica adecvata vei avea un design exterior care arata interesant, atrage atentia si permite oricarui invitat sa vada si inauntrul casei pentru si mai multa atractie fata de designul interior. Structuri din lemn si multe plante vor spori confortul si atmosfera boema asociata designului exterior desprins parca din reviste. Tusele vibrante de la exterior sunt completate de designul interior care imbunatateste si aduce aproape de perfectiune tematica traditionala boema din locuinta noastra. Designul in forma de L e la moda si e foarte ofertant in prezent, va fi cautat si in viitor, asa ca ar fi bine sa te gandesti serios si la el cand iei in considerare modificari ce tin de designul exterior.

Beton si lemn, o combinatie inedita pentru un design exterior care va atrage atentia. Daca te-ai gandit deja sa iti construiesti o casa sau sa o renovezi la exterior si in fiecare zi sa te simti in vacanta structurile cu lemn si beton, cu verdeata multa in jur ar putea face parte dintr-un design exterior mereu la moda. Astfel de structuri din beton si lemn vor permite proprietarilor sa cultive diferite plante unde doresc, sa aiba mereu oazele de verdeata departe de privirile indiscrete ale trecatorilor si sa nu renunte nici la designul exterior interesant.

Sisteme de iluminat incastrate in structurile pentru designul exterior. Chiar daca esti de parere ca in exterior si pe fatade nu vei avea nevoie de un iluminat asa de important si de interesant ca la interior, ei bine, lucrurile stau un pic diferit. Poti sa alegi structurile cu LED-uri incastrate din care sa fie format tot designul exterior, poti avea LED-uri in ziduri, la diverse elemente ornamentale sau parte din designul exterior. Tine minte ca prea multa lumina va distrage atentia si va pune in umbra alte elemente de design exterior, deci incearca sa ai lumina doar pentru a evidentia niste detalii interesante sau pentru a oferi designului exterior o sansa in plus sa uimeasca si sa ofere locuintei un aspect desprins din revistele de specialitate.

Usile de garaj in culori constrastante cu restul designul interior sau exterior. La orice casa vom avea si garaj. Garajul nu trebuie subestimat pentru ca si el face parte din designul exterior si ii putem aduce imbunatatiri la exterior si exterior. Daca vrem un efect deosebit putem sa avem o cromatica diferita, in constrast cu designul exterior al casei sau cu designul interior in asa fel incat sa descoperim un echilibru intre restul casei si zona garajului. Tine minte ca tot ce e prea mult strica, asa ca nu exagera cu aceasta cromatica in contrast si incearca sa ai de fiecare data o abordare corecta in privinta culorilor alese la exterior.

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii