La Casa Funerara Luca putem beneficia de intreaga gama de servicii funerare

Este foarte important ca in anumite clipe din viata sa ne putem baza in totalitate pe un ajutor si sa avem cea mai mare incredere ca exista cineva care va putea sa indeplineasca obligatiile unui deces, respectand in acelasi timp religia celui trecut in nefiinta in modul cel mai bun cu putinta. Acest ajutor vine din partea firmelor care asigura servicii funerare complete. O recomandare in acest sens este Casa Funerara Luca care asigura servicii in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

Ceea ce este cel mai important este faptul ca serviciile funerare se ocupa in totalitate de pregatirea si ceremonia inmormantarii. Incepand cu transportul funerar, care presupune transportul de la spital la capela si transportul din ziua inmormantarii, pachetul oferit de firmele de specialitate acopera toate aspectele evenimentului.

Pachetul serviciului contine, in functie de preferinta fiecaruia, sicriul si crucea, coroana din flori, fiind asigurata inclusiv manipularea decedatului. Acesta va fi imbalsamat, spalat si imbracat, tuns si machiat de catre persoane specializate, cu un simt al raspunderii si al respectului.
Cu respectarea tuturor acestor proceduri, apropiatii decedatului sunt scutiti inclusiv de ceea ce tine de birocratie, astfel sunt asigurate si obtinerea constatarii si a certificatului de deces.

Serviciile funerare se vor organiza in functie de religia decedatului, respectand in acelasi timp, preferinta acestuia pentru inhumare sau incinerare.
La solicitarea clientului, Casa Funerara Luca se poate ocupa de coliva, jerbe, pachete, vase si alte obiecte funerare dorite.

In cadrul inmormantarii, in functie de religie si traditii, mai sunt necesare si obiecte precum lumanari, crucifixe, urne funerare. Pe de alta parte, firma asigura inclusiv alimentele necesare in cadrul evenimentului, cum ar fi, colacii, coliva, sticla cu vin, pachetele alimentare care se ofera drept pomana.

Indiferent de religia celui trecut in nefiinta si a dorintelor apropiatilor sai, evenimentul va fi dus la bun sfarsit de catre serviciile funerare ai Casei Funerare Luca, pentru ca specialistii isi indeplinesc obligatiile in asa fel incat prin prezenta si implicarea lor sa aduca alinare celor indurerati.

Pentru ca la Casa Funerara Luca putem intelege durerea, necazul, tristetea si suferinta pe care le traieste familia defunctului vom actiona in consecinta oferind fiecarui client respectul, compasiunea si seriozitatea de care are nevoie.

Vom fi alaturi de fiecare client care apeleaza la noi pentru ca ultimul omagiu oferit defunctului si drumul sau catre eternitate sa fie decent si presarat cu toata stima, recunoastinta si respectul cuvenit.

Tot din dorinta de a ne ajuta clientii cat mai mult cu putinta ne ocupam de intreaga documentatie necesara evenimentului funerar si a ridicarii ajutorului de inmormantare.

In concluzie, devotamentul si loialitatea fata de clientii nostri, cat si calitatea serviciilor sunt atributele care ne definesc cel mai bine!
 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii