O vacanță de poveste în minunatul Santorini

Santorini este o insulă cu o esență autentic grecească foarte puternică, pe care în mod sigur vrei să o observi mai îndeaproape, în special dacă ajungi în această parte a lumii.

Experimentează viața locală în Pyrgos

Pyrgos este cel mai mare sat conservat din Santorini, combinând atmosfera veselă, farmecul medieval și peisajul uluitor al acestei insule. Acesta este situat pe un deal pitoresc, presărat cu verdeață, labirinturi, case superbe, ziduri fortificate și taverne, așa că în mod sigur vei acea ce să admiri aici. Vei putea să te bucuri de pasajele înguste, oprindu-te la magazinele locale, să admiri arhitectura sau să te bucuri de atmosfera unică de aici. Asigură-te că ai în vedere și o vizită la Castelul Pyrgos, pe care îl poți admira în toată splendoarea sa.

Vederea apusului de soare de pe insula Santorini din Oia

Apusurile de soare din Santorini sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase din lume, iar capturarea și admirarea unuia în celebrul Oia este o activitate care atrage oameni din întreagă lume și care în mod sigur trebuie să se regăsească și pe lista ta de lucruri de făcut, dacă alegi un charter în Santorini pentru concediul de anul acesta.

Vizitează vârful vulcanului

Nea Kameni este o insulă vulcanică, care face parte din arhipelagul Santorini, iar o drumeție până în vârful acesteia este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut aici pentru a avea acces la o altă experiență unică. Pentru început vei avea nevoie de o excursie cu barca pe continent, care poate fi achiziționată cu ușurință din vechiul port din Fira și apoi vei ajunge în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Santorini.

Degustare la Santo Wines Winery

Nu numai că Santo Wines Winery este unul dintre locurile recomandate din Santorini pentru a te bucură de un apus magnific, dar aici este locul perfect în care să te poți educa în ceea ce privește vinurile grecești, luând un tur simplu al podgoriei. Toate aromele excelente vor fi completate de diferite tipuri de brânză și de niște priveliști spectaculoase. Vei putea să guști totul și să te bucuri de o seară relaxantă, completată de atmosfera și de oamenii potriviți.

Călătorește prin Thira antică

Cocoțat pe creasta Muntelui Mesavuno, Thira antică este un oraș superb în care poți admira artefacte arheologice magnifice și străzi care ating o înălțime de 800 de metri. Există aici bazaruri, locuri de întâlnire și o piață principală a orașului. Această stradă oferă ramuri pentru terenurile templului, case și alte facilități care în mod sigur te vor încânta din toate punctele de vedere. Drumul se termină în cele din urmă în punctul cel mai înalt al muntelui, unde se află o frumoasă ruină a unei case din curte, care ar trebui să fie reședința comandantului și care poate fi vizitată de turiști.

 

 

IT & Life.. Published @ 2023 by fantezii